Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim neko digne lovu stimanje,a kad Barcelona izgubi od Getafea i svi padnu na kladionici nista.
http://bit.ly/1JCSkak
bojkot kladionicarskih proizvodaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bojkot Dinama u Ligu Prvaka
@merebit jos da ima ko pjevat ovu himnu dinama xaxaxa
pa nije skenderbeu tako dobar ko bayern iz munchena.pa zato i primaju:P
CHMOLJO MAJMUNE!
Istražuje li iko Mamića? I šta bi sa optužbama u hrv. konta njega... Privođenje, zatvor, i sloboda... Taj u šaci drži pino toga, ne samo fudbal u RH.
Čovjeku koji ima milione nije problem 'srediti stvari' i izaći iz tih situacija. Lik je krimos u stilu onih italijanskih velikih mafijaša. Ali je harizmatičan i na neki način showman i mnogima simpatičan zbog toga.
Siptarska posla..
koeficijent da će Albanci od 70. minute do kraja utakmice primiti "go" iznosio nelogičnih 1,9 umjesto 5,0. - Bravo novinari ! :D
uuu Saban, koLJIko vode za LJimunad...
Allah je - nema boga osim Njega - Živi i Vječni, ne obuzima ga drijemež, ni san.
izbaciti dinamo ;)