Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite Vranjesa , Lulica i Ibisevica eto samo na ove dvije tekme i prolazimo 100%
Mali kapacitet stadiona
Nije da smo imali neki veliki izbor
Ovo je završeno, vraćaju se Vranješ i Lula, gdje igramo prvu na Evropskom, je li u Dublinu?
Zmajevi xe popusiti
@gooUser1572090779 to ostavi roditeljima
Pa znali smo ovo odavno
čudna mi čuda ja baš mislio da će u Gabeli igrat....
U oba susreta igramo na domacem teretanu protiv prosjecnih evropskih ekipa, ako ovo ne dobijemo mozemo slobodno reci da smo rangu andore i definitivno da evropsko nije za nas
@Desmond Miles Trebamo pitati onog Džumhura za recept kako on stalno uspije da prodje na turnir kao lucky loser. To nam je jedina šansa :)
@Desmond Miles igramo protiv "prosjecne evropske ekipe" al ako izgubimo onda smo u rangu najgore ekipe u Everopi? gdje je tu logika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast Kosovo u barazu