Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta ce biti ko prodje dalje? sto ovaj kikx sna zbuniti citaoce to ne moze niko.
Pa kako sad igraju u četvrtak ako su izbačeni. Nešto sTe zajjebbali debelo.
bolje ispasti i nakon pet minuta nego dozivjeti bruku od 90 minuta u golubovcima....a 6 komada vam je uvalio gigant sa malte protiv kojeg ste izjednacili u zadnjoj minuti, manite se nas, ne igramo isto takmicenje
Uzivo prenosi vecerasnjih utakmica... TIP DANA...NOVOSTI... GOLOVi... 4fudbal .com
NISTE svjesni koliko vam je naslov netacan !
Zeljovci sada u minutama postavljaju rekorde kada je Evropa u pitanju, ove godine je to bilo 180 i samo 6 primljenih golova cestitamo :-)
Vidi njih sto lajuckaju na FKS, to samo pokazuje vas obraz i karakter, nije vas stid pricati nakon planinara i konacnog rezultata od 6:2 i provedenih 180 minuta u Evropi? Jos jedan u nizu vasih \"slavnih\" rezultata!
tako vam i treba strumfovi !
ovo mora da ste preveli na google translate
Njiha je makar izbacila UEFA a naseg velikana izbaci gigant iz Golubovaca
A zašto niste kaznili Torcidu kad su nam otimali transparente na našem stadionu? Ili kad su nas huligani iz Maribora tukli po Sarajevu. Buuuuuu, zašto, zašto?!?!
The Greek and Austrian clubs have been disqualified for one competition in progress and/or excluded from the next competition for which they qualify in the next five years. The bans for the two clubs are each suspended for probationary periods of three years. Znači da su diskvalifikovani iz ovogodišnjeg takmičenja i sljedećeg za koje se kvalifilkuju. Da pojednostavimo: ako npr. Rapid prođe biće diskvalifikovan ove godine a PAOK sljedeći put kada se kvalifikuje za Evropsko takmičenje. Uzvrat igraju zato što se mogu žaliti a i da, na kraju krajeva, vide ko će pauzirati ove godine a ko ove i sljedeće.
Hvala svima na opaskama, uskoro cemo ispraviti tekst. A sad svi na radna mjesta.
klitorix se mozda ponadao da bi im mogli ubaciti njihove pulene ponovo
za FKS uefa nema potrebe da izbacuje, prodavaci duhana iz golubavaca su se za to pobrinuli
UEFA izbacila PAOK i Rapid iz Evropske lige A Torpedo izbacila strasna Zeta.
\"To ujedno znači da će PAOK moći da igra u Ligi Evrope ove sezone ako se kvalifikuje, ali da će u slučaju novih incidenata u narednih godinu dana odmah stupiti na snagu suspenzija iz evropskih takmičenja.\" Ovo je jedina tacna odluka, u Klitorixu opet malo popili...