Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste znali, Anderlecht je pisao formalno UEFA-i kako ih je Dinamo pošteno nadigrao i kako ne misle dizati nikakve tužbe. Dijete je ušlo u igru krivicom jednog od Dinamovih trenera.
uefa je obicno poiliticko korumpirano *SRA njE
Kad se nije priznalo Englezima protiv Njemacke nece nikome, Englezi ispred svih ponovo sa uvodjenjem tehnologije na gol liniji
to ti je kao u onoj kultnoj izreci: ne obra se bostan dok sljive ne popadaju
Ta tehnologija postoji i primjenjuje se i u Italiji, onako samo da kažem...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
......vehabije i četnici konačno ujedinjeni u mržnji prema hrvatima........
sto je cudna odluka koji panj kod vas je zaduzen za sport nije mi jasno. hajdemo prebaciti na veliki uzrast udje messi a ima zute kartone to mislis da se ne bi isto reagovalo. cuj cudna uefina odluka.
@xp1958 da nalog nije bio onaj upisani traktorista? Srbima se govna ljepila za traktorska sjedala, puco ih adrenalin smedje boje kada su im Hrvati organizirali novu disciplinu. Smrdili su odavde do Kine.
opet će ameri radit samo nek nastave kako netreba