Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo je najbolje
NA KOSEVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
dajte pitari, uozbiljite se malo...nas vise u mostaru protiv zrinjskog nego vas na kosevu...
Ja neznam jesu li ovi kitari glupi ili coravi ili oboje ali nisu 100% regularni! Dobro je THC reko... "spucaj sebi dva samara i saberi se"... to treba svaki kitar da uradi!!!
STA JE PAPCIIIII!!!! STA JE PITARI I HORDE.....kurcite se na ovom portalu dok vam bagra iz RS-a "harlja" po sarajevu za vrijeme finala kupa BIH. ovdje se pravite face...a srbadija vam dodje na kosevo i osjecaju se ko da su na palama!!!! gdje ste tada bili picke jedne!!! i poklon za sve sto su nam priredili,dobise tortu od,nazovimo ih-manijaka:)))))))))))..... . tuga.......
Sarajevo bolje od ZELJE pa vi kitari stvarno niste normalni!! Trofejnij klub od ZELJE?? Samo kad ste bili sampioni, kolko kupova, super kupova?? kad ste otisli u Evropu?? a kamol bolji u Evropskim takmicenjima!! 2 najuspjesnija Bosanska kluba su ZELJO pa onda poslije Velez ako nevijerujete otidzite malo na www.uefa.com pa onda serite nesto!! A za navijace..... nemojte ni pocinjati to smo pokazali sa onom Velikom zastavom (prvom i najvacom za svoje vrijemeu Bosni) pa onda sa onom koreografijom na zadnjem derbiju (kad smo vas odrali :) ohhhh i oni 40000 hiljada protiv nekog Newcastela!! Evo jedna sala za nase komsije :) Sta bude kad Sarajevo dodze do polufinala Kup Uefa?? Ugasi kitar playstation i ode spavati!! hahahaha Nikad niste bili bolji od nas niste bolji i necete biti bolji jer za ZELJU se nenavija.. ZELJO se voli!!
komentar
"nikada necu razumjet seljove navijace. Pa Sarajevo je najveci BiH klub, sa daleko najvise osvojenoh trofeja i daleko najvise uspjeha u euro-natjecanjima. O navijacima i da ne govorimo - svaki posteni maniac ce se sloziti da nas ima barem 5 puta vise od njih. hz 4ever | 28/05/2004 22:32:22 " Jel to ti mozda zivis u nekoj daaalekoj buducnosti koju mi necemo docekati? Spucaj sebi dva samara i saberi se.
ja sam molio boga da moje sarajevo ne ode u evropu, zasto, pa zato da to ne postane plafon, ono izasli smo u evropu dobra je sezona, jes al kad na kurcu nokat naraste, godinama cekam tu titulu i nista me ne moze usreciti ko ta titula(a doci ce da jebe rak raka ), samo pehar jebote pretkola i takva evropa samo titula.............
komentar
kitari kad ste vi zadnji put ostvarili svoj cilj ili je vas CILJ SVAKE SEZONE INETRTOTO KUP,ako jest svaka cast i to je nesta nabijem vas na kurac pogane
za hordasa sto guzi ZELJEZNICAR. 1.mi smo veliki a cuna ti je mala da nas guziš 2.zadnjih godina si suh ostao kitarcicu
nikada necu razumjet seljove navijace. Pa Sarajevo je najveci BiH klub, sa daleko najvise osvojenoh trofeja i daleko najvise uspjeha u euro-natjecanjima. O navijacima i da ne govorimo - svaki posteni maniac ce se sloziti da nas ima barem 5 puta vise od njih.
kada igra bordo tim,horde zla su uvjek s njim,i kod kuce i na strani bordo bijeli huligana,zarimo i palimo i pobjede slavimo,zelju zelju mrzimo i uvjek ga guzimo!
jebes ovu stranicu koja ni ne spomene KUP BIH......jos se na kosevu igralo