Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehh kad počne skandiranje FREE PALESTINA !
sta ti imas sa palestinom iz tvoje vukojebine?
Sta ti imas sa palestinom iz tvoje vukojebine??!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nisu im skupe karte.
niko ne zeli da bih ispadne iz svih kalkulacija za odlazak na EP,ali nisu navijaci krivi sto smo u takvoj situaciji da mrzimo selektora i da nas samo pobjeda odrzava u zivotu. zato opet kazem pape teletino uzmi plate i mars iz repke. povedi i ono govno korumpirano, begica, sa sobom. pitajte velikog OSIMA zasto je otisao iz saveza.
Sve psovke antisemitske su sramota za islam i za proroka Muhameda. U Islam je zabranjeno da se vrijeda jevreje itd. A vi samo psujte. Da Bog da se vratite na pravom putu. Mrznja je destruktivna.
jesili ti javni tuzilac da nam prosipas zakone sta ko ima da radi i govori Bosna je multietnicka zemlja.Kod svoje kuce to prosipaj glavonja jedan
22 000+ ljudi će gledat potop izraelskih pičketina! NAPRIJED ZMAJEVI. #FREE #PALESTINA
SHALOM ISRAEL SHALOM BOSNIA! MIR ZA IZRAEL, MIR ZA BOSNU! ??? ?????, ??? ??????!
Ata yehudi?
Židovi se "razletili" ... naprijed BiH
TREBA PAROLU HITLERA PODIC!
Shayetet 13, Sayeret Matkal & Shin Bet.
kkkkkkkkkkkkuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Link....dajte link gdje se mogu naruciti karte ta tekmu....
Bio je jucer na jednom clanku. Uglavnom pogledaj na centrotransovoj str.