Selektor Portugala
0
"U ovim dvobojima nema favorita"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država je bila u ratu do prije nekoliko godina, a sada su ljudi pronašli svoje nove junake i način kako da se raduju. Živimo fudbal svaki dan. Portugalcima nek bog na pomoci jer lako primaju golove iz prekida a to stima Misketu i Dzeki. Oni su Vukovi za Portugalskog golmana. NAPRIJED BOSNO
haj carlose ne kaki :) BOSNA !!!
dzeko je bolji fraejr od cr
Karat ćemo vas direktno u pakšu bez kondoma....:D CR9 opet će morati suzu pustiti... Jedna si jedina moja domovina, jedna si jedina Bosna i Hercegovina!!!!
Ima jedan krkan iz sokolja sto lomi noge po fudbalskim terenima pa nek ga ciro zovne da udesi ronalda i problem rijesen..
\"Također, očekujem da će stadion Benfice biti ispunjen do posljednjeg mjesta.\" Normalno da ce bit ispunjen ali sa BiH navijacima. Bit ce gusto, bit ce 0:2
portugal?? dajte mi 5 minuta da podjem razmisljati o njima!!!
Jedini problem u svemu ovome je da Ronaldo ide do sedmerca i onda šuta. Naša odbrana je 100% nesigurana (vjerovali ili ne ali bi trebali) i lako možemo u tom slučaju primiti gol
Ne znam kako ce biti u Portugalu,ali na Bilinom polju od njih nece ostati nista. Nece znati gdje su dosli!!!!! VOLIM TE BOSNO!!!!!!!!!!
U OCI VAM SE SMIJE.... PA VI VIDITE KAKO CETE MU VRATITI ZA TO...
ma gosp Kiroze...popusiceta ga fino...CRYRonaldo...nemoj da places previse,poplavice nam bBilino polje hahahah
Ma neka ciro zovne nekoga iz vrbanjuse da cuva ronalda (nakon prve sanse uleti mu i posalje godinu dana na godisnji) Da nas i Real po dobrom pamti :)