Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izabrali su Varešanovića, a zna se čije je to maslo - sive eminencije F.K.Sarajeva, Mirse Fazlagića i to 15 dana prije skupštine. Ovo im je bila zadnja mogućnost da uzmu neki tal. Nadam se da ćete poslije 22.04. svi letjeti sa Koševa, bando nepismena i lopovska
musemic je trenercina, ali poslije AMARA OSIMA, to su dva najbolja trenera u historiji pl bih....
Eee moj Musemija sta ti radi tvoj voljeni klub. Po ko zna koji put te pljuju pa te miluju da se vratis. A ti, sve iz ljubavi prema voljenom klubu spustis glavu i ides s mislima na klupu \" da li ce me opet pljunuti u obraz\" i reci MRS ne trebas nam... CCC... Svaka ti cast ! ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!!
Husref... i niko vise!!! sta se fol ovi imaju brukati... dajte covjeku koji zna svoj posao nek ga radi!!!!
Pa Musemiću stalno daju otkaz pa ga vraćaju, hahaahahah jadan čovjek...
iskreno bi volio musemica,ipak ste mi vi najdrazi poslje zelje,a ovo sad je bruka pozz
Dajte nam HUSREFAAA