Kvalifikacije za EP 2012.
0
U četiri grupe termini određeni žrijebom
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@iznobed Mislis da nekog zanima tvoje misljenj? Ja se ponosim sto je jedna mala Bosna dogurala do baraza i igrala s velikim Portugalom. Ti se mozes ponosit kokardom,traktorom i genocidom.To su vam najveca dostignuca. To sto si ovdje na forumu Sarajevskom, pokazuje samo koliko si ocajan u entitetu koji se go i bos ponosi svojim srpstvom iako citav svijet zna ko ste i sta ste,probudi se i mars na nivu seljoberu fasisticki
joj jedva cekam da krenu ove kvalifikacije da se smijem porazima boshnjakistana ... i da HIN ovdje andrim ko stoku.
PIPO STARA PAKASH :) HA YA
Dzeko je jutros ustao u 9 sati, i namazo ki-tu ajvarom. \"Pipi\" je stigao tacno u 9:15, i popusio prangiu nasoj diki Dzeki.