Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Celik ima fenomenalan tim ... predlazem javno spaljivanje svih clanova uprave na celu sa direktorom Nerminom Sabicem ...
Vi nemate preca posla nego samo o Celiku pisati :))) Smjesni ste
celik je uvijek bio NK! informisi se malo
\"U Čeliku vjeruju u pobjedu protiv Olimpica\"...i ja sam tako vjerovao da postoji djeda mraz pa eto ti ga...
Prije rata FK, sada NK. Nekad ga simpatisao, sad ne. Neka ispadne...
Nicija nije do zore kralju, evo vidi torpeda sada, na golu ni manje ni vise ne chetalj, sds, snsd, radikal nije bitno vazno je da je chetalj.
Joj šta ova Tihićeva SDA uradi od bh klubova. Nermin Šabić bio kandidat za listu SDA za Općinsko vrijeće u Zenici čak došao na početak političke kampanje u Čelikovom dresu sa brojem 10 ahahahahahah. Tako je i Alaim nekadašnji golman Sarajeva dugo stajao na golu jer ga je SDA tu zabetonirala, i nijedan trener ga nije mogao otjerati. Ali drago mi je što će Čelik ispasti samo da oni iskompelksirani navijači što su psovali markale i pjevali Sarajevu što te nije porušilo. Bukvalno slavili četničko granatiranje Sarajeva. Da Bog da Olimpic ponovio gostovanje ko iz Mostara prošlo kolo.
Dabogda prosli gore od nas sa olimpicom.
Dabogda ne ispali u drugu vec se zauvijek ugasili
ma kakvi vi, ne možete Oceanovih 11 pobijediti...druga liga mrš
pobijediti ce te MOJ K mi smo iz Sarajeva a BAAAAAAAA
negine nam cetiri komada
prpa a? Ima da prodjete ko zrinjski!
mnogi su i sa koseva isli kuci pjevajuci