Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prognoza sarajevo - HIF :: 3 - 1
ma pusa vam je pitari :)
Sretno pitari,,, da vam se, a i nama svima posreci
BRAVO ŽELJO!!!! VOLIMO TE!!!
sarajevo je na nivou amatera iz luxemburga
Nije 13 nego 20 hiljada, pročtaj tekst:) Mislim da je to zbog obezbjedenja, vodi se 13, a stampa se 20.
aa sto su pustili u prodaju samo 13000 hiljada ulaznica meni je malo nejasno pa bolje da su 20000 hiljada al eto kako god nek samo pobjede
makni dupetom i dođi na tekmu. Prenosa neće biti nigdje!
Za sampione drzave cijele za bordo bijele za bordo bijele. Shampioni
Legendarni Larson odigrao toliko jakih i vaznih utakmica u zivotu za Celtc, Barcelonu i Manchester United i da na Sarajevu zube polomi :) Ima da se eho sa stadiona cuje do Foce.
Sretno Sarajevo,9AK je uz vas!!!
uz pomoc dragog Allaha cemo da prodjemo dalje, svi na stadion !!!
Sretno pitari ;)
Kako ovim iz Istocnog sarajva Dodik nije ulozijo malo u Slavijin stadijon pa da mogu igrati kao lju u Evropi?? Kad vec Mile kaze da je RS puna para:)))
@T_U_Z_L_A_K Ako ti nije mrsko svrati do autobuske da vidiš koliko hordaša iz Tuzle sprema se za šeher. I ako si simpatizer Želje nemoj da de te to sprečava, jer dosta simpatizera plave boje biti će večeras na Koševu. Horde večeras spremaju spetkl za uši i oči do sada neviđeno.