Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borac igra pod zastavom BIH, i trebamo svi navijati za njega jer eventualni dobar rezultat Borca diže kooficijent našeg fudbala. Uništite te židove!
neka ce ga p0pusit samo zbog onih dresova republika mrska
Sram bilo sve one koji vec unaprijed sahranjuju nase klubove u evropskim takmicenjima kao i one sto prizeljkuju poraze nasih klubova!!!Ja sam strastveni navijac Borca i uvijek cu navijati za Borac kakav god on bio i kavo god ligu igrao!!!Rivalstvo izmedju nasih klubova treba da bude i to je pozitivno,ali kada igraju evropska takmicenja svi treba da navijamo za nase klubove!!!Srecno Borcu,Sarajevu,Zelji i Sirokom!!! P.S.sjetice se oni stari Vulturesi i Hordasi koji su nekad bili braca cuvene stvari: Sarajevo Borac Bas Carsija neka vijecno zivi Bosna drzava!!!
Nije Izrail u EVROPI sta ga nama nazor trpaju nece niko u komsiluku arapskom da igra protiv DJUJA .
Forza Borac
Cao Borac ! !
sretno Borcu i svim klubovima iz BiH...navijam naravno za sve nase klubove iz BiH...
tesko je naci bolju tekmu za akciju alkajde heheheh
bolje bit i zadnji nego da nam srbi dizu koeficijenat
ovo igraju rusi i izraelci ? :)
Derite te čifute i navijam za vas ipak predstavljate moju zemlju.
Srbi i Cifuti su bratski narodi, jerbo su nebeski i oba vole da lazu, petljaju i manipuliraju do neba - sto znaci da ce i utakmice biti namjestene, s tim da ce naravno Borac izvuci deblji kraj na kraju. Zivi bili pa vidjeli
IAKO SAM ZELJIN NAVIJAC .. SRETNO VAM I NADAMO SE POBJEDI. MACCABI JE JAKO DOBAR TIM ALI TREBA IH PODERATI ... SRETNO BORAC :)
mudjosi ne pjenite... niti ce Borac nas da prismrdi Makabiju niti ce vama da se digne koeficijent... realno kuruz-liga nema sta da trazi u Evropi...jedna - dve tekme i zdrao... aj Borac...duvajte ga lijeba
navijacu svim srcem za Borac, iako navijam za Želju ! NAPRIJED BORAC !
Kako to da razumijem? Opet da vas boje Srpskoga naroda izvlace iz govana i \"dizu vam koeficient\"...
e pa kad oni budi naklonjeni nama i BiH, ja cu navijati za Borac, Siroki itd. Libo me qrc za njih! Oni, izraelci, slovenci... meni svejedno.