Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov domet i jesu prosječni turski klubovi. Nažalost po nas, ovaj teleći pogled će nam s.j.e.b.a.t. i ove kvalifikacije.
Idi Pape idi najdrazi, odlazi molim te ko boga. pojacaj nas a turke ko yebe dok skontaju da si levat ti lovu klepio vec :))
Nadam se da ce Susic ostati sto duze, a kad ode neka dodje Halilhodzic, a nakon Vahe vrijeme je da Amar preuzme tim. Barbarez? Mozda
Jao Turci svi bježe mi se hvalimo.Jakog li kluba.Da je Italija,Španija,Slovenija,Hrvatska,Njemačka...još bi nešto reko kud Turci?? Ništa posebno.
Evo šanse da ga se otarasimo. Sajo idi i povedi Vršajevića sa sobom.
UĆero ti Ćiro!!! Niko ne spominje Ćiru, osim toga taj isti Ćiro je odletio s klupe poslije baraža s Portugalom, gdje smo igrali ravnopravno s njim, dok je ovaj tokmak ostao na klupi i poslije one blamaže i silovanja od tog istog Portugala. Takođe, najgluplji selektor u historija BH reprezentacije, koji vodi najbolji BH tim ikad, i kao sada se kiti tim perijem. Doduše to i ne čudi, jer je tele ovo izjavilo na pitanje zašto prije nije vodio BH reprezentaciju, citiram ''Pa nisam prije jer sada imamo najbolje igrače''. Nabijem i njega i onog ko podržava ovakvog glupana!!!
tabela govori da vam je portugal zavuko ses komada hihihi
svima vama pape ne valja,a svi navalite u zenicu kad je utakmica,s.u.p.c.i jedni...i onda vam drago kad pobijedimo. j.e.b.o vam ciro m.a.t.e.r,vise volite glupu pricu nego prava djela...zato nam i jeste ovakva drzava. ciro vas napuco pricom o ronaldu,a iza leda vam prodo utakmicu pape samo radi svoj posao,a tabela govori kako to on radi,a to sto nece da psuje i da pravi cirkus od svega,to je samo odraz njegovog profesionalizma
E vidi se ne samo da si glup,seljak nego si i čkapi štrumfu.
Samo pričajte gluposti, Bursaspor je dobar klub, u samom vrhu kao i moj Beşiktaş, a Turska Super Liga je trenutno među prvih 6 u Evropi po kvaliteti, a Pape Sušić je legenda koju nažalost svi više cijene od nas samih. Sretno Pape ako se odlučiš za Bursaspor, mada bi te ja više volio u mom Beşiktaşu.
...a svabo slavu steko po ligama petice. ne kazem da je pape trenercina, cak sta vise, skroman je, dvostruki arsini i predrasude, floskule, lako se primamo na to. ala svabo je svjetski trener, "hau jes no"...
Mi smo takav narod.Nema veze što je Sušić prvi u grupi i sa dobrim šansama za odlazak na SP kad ne zna poslat u P.I.Č.K.U M.A.T.E.R.I.N.U ko Ćiro Blažević. Niko ne gleda sto objektivno nikada nismo bolje igrali,bitno je sto Sušic nije čovjek kojeg voli kamera,što nije cirkusant. Kod nas prolazi populizam kao Dodik rezultati su tu nebitni.
Sa Barbarezom na celu u finale Svjetskog prvenstva!
Nemam ništa protiv Sušića lično, on je bio vrhunski fudbaler, samo on jednostavno nije za selektorske pozicije a kamoli za neki klub. On je već vodio neke Turske klubove i nije se proslavio. Ne ulijeva mi povjerenje kada je selektorska funkcija u pitanju. Ja samo kao obični navijač reprezentacije iznosim svoje mišljenje, ne želim da pametujem jer nisam previše kompetentan, ali vidim da su mišljenja navijača o Sušiću podijeljenjena. Od sveg srca želim da mi odemo na Svjetsko prvenstvo, nebitno ko da je selektor. To je najbitnije, ali mislim da sa Safetom nećemo daleko.
dobar naslov. majke mi. uzet peglu, pa pegloom
Bursa i nije bas prosjecan klub . A Turska liga iz godine u godinu sve jaca i medernija nije ni cudo sto sele Sušića koji radi čuda sa reprezentacijom ciji igaci sjede na klupama osrednjih europskih klubova ili dolaze iz druge ruske i kazahtanske lige .. Malo pogledajte bolje pa ce te viditi da Pape cini cuda .
Pa on i ne moze bolje od Turske lige