Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi iz rs navijamo za tursku
Turan priča glupost, kakva atmosfera, kakav veliki broj Turaka.. To je mit, prava atmosfera se može možda osjetiti na utakmicama Fenera, Galatasaraya ili Besiktasa, ali definitvno ne na reprezentaciji... Osobno sam bio na utakmici Turska - Hrvatska u Beču (u kojem živi pitaj Boga koliko Turaka), a na samom stadionu nije bilo više od 5.000 Turaka, dok je Hrvata možda bili i 30 tisuća... Poslije su mi neki rekli da su Turci toliko škrt narod da nema teorije da daju više od 50 eura za kartu i čini se da je to istina... Usput rečeno, mi Hrvati iz Hrvatske ćemo navijati za BiH protiv Portugala, bez obzira što sam siguran da će se po Sarajevu opet mahati turskim zastavama. Je..., nismo baš svi opterećenimržnjom i nacionalizmom. A i prije bi gleda Džeku, Pjanića i našeg naturaliziranog Splićanina Ibričića (iako neće igrati) na Euru, nego ove šminkere iz Portugala
Iskreno tekma Turska - Hrvatska me uopste ne interesuje.
U svedskoj zivim Hrvat sam. Gledat cu Utakmicu sa par prijatelja jedan od njih Mehmed Bosanac naravno za Bosni će da navija isto kao i ja uz naravno i Hrvatsku. Drugi prijatelj Nebojša srbin također za BiH i Hr ( iako je stavio x2 na BiH na kladionici. Jos su uz nas jedan Afganistanac Rus i 2 Šveda. Jos ce bit i meze i domaćca rakija. Tako dragi moji prijatelji. učinite kao i mi i umjesto u mržnji i psovanju. Uživajte u Utakmicama.. i kako god ispadne zapamtite Nogomet je Fudbal ;)
svej to fino lijepo,al turci su jaki imaju igraca ko sto hrvatska ima stanovnika,sila su oni............
Sretno susjedi.
dvije Hrvatske na europskom prvenstvu!NEPROCJENJIVO!
vidim neki ovdje su protiv hrvatske,e da znate ja svejedno i dalje zelim da BiH prodje portugal,mozete vi mahati turskim zastavama koliko hocete,al hrvatska ce uvijek biti za BiH nece te nas uspjet isprovocirat!dvije Hrvatske na EP!
Hajmo Türkiye!!! Ako nista radi \"susjeda\" i skutora u Mostaru. OPAAAA!
jadni ste purgeri ispadate naprijed braco turci bosna je uz vas
Ja zivin u Hrvatskoj,u Splitu,majmune retardirani!
sta ce ovi iz rs jadni moraju navijati za turdku i portugal sta ce kad srbija ne igra
@Dalma Ja samo znam za crnicu, glinu i ostale vrste zemlje, a za hrvatsku zemlju nisam čuo!!!!!!!! To je očigledno neka nova vrsta zemlje nastala u Hagu?!
@bolo E taj film nečeš gledati moj tupane! Jedino je moguće da se vi okupite oko Gospe u Međugorju i da tamo kmečite za pomoć od majke Hrvatske!!!!!!!!
kako misliš koje?? pa živiš u hrvatskim pokrajinama Bosni i Hercegovini...jel se ti to lud praviš,poturico???
Turkiye naravno :)...Da Hrvati nisu dobili Tursku pružio bih im podršku,ali kako god bolji će proći dalje.
Koje hrvatske zemlje??