Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umije ovaj Messi igrat
ne da umije jaro on je babo ove igre
Veliki Leo Messi ! jos jednom nas pocastio svojim vjestinama
Najveći
a Jarane, jest mesi je igracina i jest daje golove ali jbt. svaki go koji da, kao da je namjesten loool, nezz sto tako izgleda, kao da ga niko ne cuva, sada ce neko reci pa to je messi, jest messi, i bilo je uvijek dobrih fudbalera ali on kako 80% golova daje, je il greska odbrane il mu saigraci dobro dodaju.
Fakat me nerviraju ljudi koji komentarisu negativno o Ronaldu, a navijaju za Barcelonu, al me isto tako nervirate vi fanovi Ronalda i Reala sto pricate o tim nekim asistencijama Messiju od drugih igraca, pitam se je l' vi gledate uopce utakmice ili pricate onako napamet? Ja jarane sve sto gledam od Ronaldovih golova ove sezone je klasicno pospremanje lopte u mrezu(komentatorski receno), sve neko uradi i on samo zabije, al ne spominjem to nikad. Pogledaj malo golove jednog, pa golove drugog pa uporedi ko ih zabija na asistencije, a ko sam uradi sve sto je potrebno pa onda komentarisi. Iz komentara je ocigledno da mi je Messi drazi, al vjeruj mi da nemam nista ni protiv Ronalda, ja prije i Barcelone i Messija volim fudbal i volim sve ljude koji ga igraju dobro, samim tim i Ronalda. I ti amire halilovicu prestani komentarisati, zbog takvih idiota kakav si ti, ja ne volim reci nikom da mi je Barcelona najdrazi klub. Medo uzivaj u igrama svog kluba, nemoj omalovazavati druge!
wtfffffff. ko je spomenuo ronalda, pa njega uopste ne volim cccc, zasto se uvijek tema mora svesti na messi- ronalno, sami jednosmjerci u zivotu, NO COMENT ccc
Koje god kolo Ronaldo zabije 2 ili 3, Messi vrati. Upratite statistiku i vidjećete da je tako :D
Sve sto penaldo uradi Mesi uradi duplo bolje!
Grande Messi
Bez penala,neko ne zna zabiti hattrick bez penala :)))
jedan ,jedini Leo.
suarez ako ovako nastavi mogao bi završiti u empoliju, chievu....
Pa nemoze covjek jer svi guraju loptu messiju, inace bi ih messi sve otjerao iz barce ako mu ne dodaju, isto kao ronaldo u realu, jel tako
za real si upravu ali nije messi kriv suarezu što ovaj ne zna dati gol
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo da se ne zale fanovi Barce, Klix je objavio clanak o Barcinoj pobjedi, a nije o Realovoj :)) Messi ako nastavi ovako mozda stigne Ronalda na listi al' za dvije sezone :))
Ja se cudim da halilovic ne huli messija da se svi taru da bi on dao go kao sto kaze za ronalda, huli covjek suareza
raketa kao da je konobar večeras bio.. usluzivanje besprijekorno :D
Halilovicu jesi zivnuo :D
Povraća li više Messi?