Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lamela mora da je igrao fifa 15, jer sam vidio na jednom klipu kako ronaldo sa rabonom iz slobodnjaka daje gol!
Pranje ruku sapunom jedna je od najučinkovitijih i najisplativijih mjera prevencije proljeva, upale pluća, meningitisa, žutice, crijevnih bolesti, dječje paralize, respiratornih infekcija, gripe, šarlaha, gnojne angine, difterije, kao i infekcija uha, oka, usta i kože. Pranje ruku smanjuje 45% slučajeva bolesti praćenih proljevom.
Hvala!
jao jao jao kakav go Lamele ccc sa driblingom i golom Denisa Berkampa mozda jedan od najgenijalnijih golova ikad!!!
Gustavo u stilu Tine Susica :)
Lamelin bez konkurencije. Ne kvarite sa ovim svakodnevnim. mozda u top 5. ikad.
Lijepši je drugi gol Kramarića od ovog slobodnjaka. Kramarić je sigurno jedan od najvećih potencijala u europi. Trener Feyenorda prije utakmica kaže da moraju zaustaviti Kramarića i cijelo vrijeme 2 igrača čuvaju samo njega i on zabije het trick. Nevjerojtano.
sad će ga real kupiti za 200miliona
hahahahahahah fkt sam vatreni navijač reala, ali dobar fazon hahahaha