Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Premijer liga je zakon!!! ČELIK je šampion!!!
Imidz naseg fudbala nije srozan jer nikad nije ni imao neku znacajnu ulogu u FIFA-i, nego je i dobro to sto neko misli da nam je srozan imidz, ako nista onda bar zbog ljudi u Finskoj o kojima mi imamo visoko misljenje, bar zbog NOKIA-e.
valja isplatiti sve kladionicke talove, valja malome kupiti novog GTI-ja, valja platiti abortus ljubavnici, valja podmazati gradjevinsku komisiju....koji ce nama uopste fudbal, za koga da navijam kad ce u subotu zijaniti u Orasju (nekadasnji standardni ligas zonske lige) a vamo se bore za titulu? ...neka se lige ugase, sta ce nam imitacija fudbala kad je zivot post\'o imitacija, bolje nek uzoru stadione pa posade krompir...ja samo cekam kad ce kod nas puci k\'o u Grckoj, nas pretis odavno zvizdi, a kad eksplodira ode sve u persin ukljucujuci i nsBiH!
Tigar se našao da komentariše o korupciji u suđenju i razmjeni bodova,smoješno. Sve je to banda lopovska,od vodstva saveza,klubova pa do službenih lica. Klub lobira ko će da mu sudi,za tu uslugu nagradi nekog od rukovodioca saveza. Plati sudije koji poslije moraju platiti delegata da bi dobili prolaznu ocjenu zbog blamaže koju su prezentirali. Izrevoltirana ekipa koja je izgubila odlučuje se sljedeće kolo na isti postupak i to tako kruži. najefikasniji način da se bagra otjera i protjera jeste taj da su stadioni konstantno prazni,tako će i sponzori polako dizati ruke od klubova. Kad svi uvide da nemaju kud,valjda će se početi nešto mijenjati. SAVEZ NAPOLJE!!!!
konacno i javna jebena studija.ovo se znalo prije deset godina, ali podrzavajuci isti ovaj jebeni savez, nigdje nismo dogurali, ni kao drzavna reprezentacija ni kao drzavna liga. znaci, napravimo nesto po pitanju saveza, ostalo je lakse:))
Liga je bila 5 puta jaca prije 10 godina nego sada, tada sam i isao na utakmica, ovo sad je sve pozorisna predstava, nema tu fudbala ni za lijeka...
\"PREMIJER LIGA\"!!!!??? Fadila anbilivbl!
iako nisam saznao nista novo, jako interesantan tekst. svi znamo sta ne valja, ali je prekasno da se bilo sta mijenja. nema nazad. liga nam je dobra, obzirom na to kako nam je drzava u kurcu. al, eto, neko i u tome vidi koristi. nama ostaje da navijamo za hoffenheim, wolfsburg...
PA sto se cudimo u Bosni je sve srozano pa i fudbal mi smo bosanski maloumnici o kojima susjedi pricaju viceve na nas raun a mi im se smijemo. Mi smo svima bolji nego sami sebi nasi igraju za susjedne drzave a svoju mrze to ti je Bosna ponosna.Pa vid nam samo drzave i drzavnika da ne kazem ministara.Sve ce ovo zavrsiti velikim medjusobnim krvavim urnebes klanjem samo da odu stranci.Ruanda bi bila cisti amaterizam sto bi mi jedni drugima uradili i to bez puno oruzja onako izbliza. Sto ce se zasigurno desiti jer nas Torovski ovnovi vode da se medjutorovski razracunamo.
hahah zar je ikad i postojao neki imidz bh fudbala bolje da se pare pocnu davati reprezentacijama i ekipama koje ostvaruju neke evropske i svjetske uspjehe, kao sto su sjedeca odbojka, karate itd.