Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupim davno dok je bio anonimus golman njegov nosen dres sa jedne od prvih tekmi u Stouku, narandzasta verzija, od jednog Engleza prilicno jeftino jer ga je dobio od njega nakon tekme, a ovaj opet nije emotivno bio vezan za Begu. I evo sad gledam i kontam, neprocjenjivo ! !
Ja ne znam kako uvjek nasi igraci zaglave u klubovima i uvjek ih se ucjenjuje. Mora da je do slabih menadzera. Ostali igraci za tili cas promjene sredinu ako im nesto ne stima. Samo ovw nase uvjek gaze sa svih strana i ko god stigne.
Samo da mi je znati ko je Klixov izvor!
Pa uvijek drama sa nasim fudbalerima, niko nece da kaze da je na zadnjih nekoliko utakmica redovno grijesio i da je direktni krivac za primljene golove. Ovu sezonu brani 30% slabije nego proteklu, vjerovatno Brazil ostavio traga na njegovu formu. Osim Begovica u klubu su odlicni gomani Butland mladi reprenzentativac Engleske i iskusni Sorensen, prema tome ako hoces biti prvi nema opustanja.
moj dženo frajer ti kaže svaka čast na otimačini i ti saginješ glavu ccccccc ovaj zdravko šavija je heroj njega su i zbog cece prebili jer nije dao da dođe na slavijin stadion,frajer je heroj šta je sve rekao u javnosti
Hajde taman su odigrali bajno. Mislim da i trener nece dugo, no sikiriki. Tako je u kapitalizmu. No uzmi lovu moj asmire jeb ti se za njih ;)
Izdrži beže! Fajting!
Nek dođe u Borussiu Dortmund :D
Sretno Ministre odbrane.
....po napisanom meni se vise čini da oni hoće da asmir ide gde dalje da bi možda još nešto izvukli iz njeg...već je u godinama...cim oni njemu nude produženje na samo godinu dana....
Samo je stvar da asmir nema gde otići...
Ma insomnia naklapaj sta hoćeš....nema on KUD...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jašta. I ucjenjuj ih ako već znaš koliko vrijediš i ne daj da te neko potcjenjuje. A, Mark Hughes koliko je već u fudbalu nije mak'o dalje od Stoke-a. Ako se on popiškio na svoju karijeru, ne mora i tebe ponižavati.
ne daj se Asmiree