Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi Shemsa rekla-Asmire,ne branim ti da mi pristavis!
On je meni kralj!
Svaka cast begovicu. Imao je ponudu stoke i totenhama u svoje vrijeme i on izabere stoke. Pokazuje sta znaci izabrati pravi klub za sebe. U kojem ces igrati. I sad je, ako ne u top 3, onda sigurno u top 5 golmana u engleskoj.
mozda da prede u saraj'vo 👍
Pise veliki evropski a ne propali....
niko_tamo, a jesil ikad cuo za salu? ne moze bit propali kad njegovo vrijeme tek slijedi 😋
najskromniji momak u reprezentaciji uz pjanica a ujedno i najbolji dvojac 100 %
pravi bosanac i gospodin
No.1 Goalkepper in the world is ASMIR BEGOVIĆ
Poslje Neuera
Evo ga prvaak je tu da provocira opet. zasto ti tako smetaju bosanci?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Begovic je svjetska klasa, zaslužuje igrati u najvecim klubovima
po cemu svjetska , po cemu molim te prosvijetli me!
Uz Curtoisa, najbolji golman Engleske, a bogami i Europe. Bosnian pride. :))))
Ne pretjerujte ba molim vas vise, solidan golman i nista vise a vi ga dizete u vrh svjetski i selite u najbolje klubove .. a Stoke je njegov plafon tu ce i ostati jos 5-6 godina pa onda lagano turska 2. liga Binbirosmanspor
Usporedi statistike (http://www.premierleague.com/en-gb/players/profile.statistics.html/asmir-begovic) Begovića i golmana u Man. City-ju, Arsenalu... to su sve veliki klubovi. Daleko je on Turske lige drug moj. Ne može se mjeriti sa Casillasem kad je bio njegovih godina ali svakako je jedan od 3-4 najbolja golmana u Engleskoj trenutno. Mi u reprezentaciji nikad nismo imali boljeg golmana. A prije svega on je dobar čovjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)