Odlični nastupi za rimski klub
0
Trener Lazija Reja prezadovoljan Lulićem
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravoo Lula majstoree :) samo nastavi tako..aBd još koji go daj Portugalcima i to je to :;)
Nadamo se da ćemo i mi 11.11.\'11 biti prezadovoljni i Lulićem i svim ostalim zmajevima :D
lula zmaj nas... sinoc je letio terenom... samo tako nastavi...
unvierzalan igrac..moze izgrat sve xD nesto kao Pablo Zabaleta samo po ljevoj strani
Luliću ako ne priznaš da si Mađar porijeklom onda će Zoltan Gera biti bolji od tebe zauvijek! Vratite Koševo, Pofaliće i Marijindvor mađarskom narodu i potpište peticiju na jobbik.hu!
Postanite nas 400-ti clan http://www.facebook.com/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156
Bravo Lula majstore, kakve samo igrače imamo, a postaju sve bolji.
to lulaaaaaaaaa
ne da je ofirno nego baš ofirno ako ovako nastave ne znam čemu premijer liga a izgleda da hoće s obzirom da je široki trenutno prvi. znači idemo sada drugi krug samo ne znam da li će modriča moći osvojiti 2014. :/
Bravo majstore
Odkad Gereth Bale igra za Lazio ?
Lulic igra na svim pozicijama jos samo nije bio golman a moze on i to kralj nema brzeg igraca od njega na cjeloj planeti
to Reja srbine
Mostar u srcu - Velez do groba !
Osvajaci Premier lige BIH : 2010/11 Borac -- SRB 2009/10 Željeznicar -- BOS 2008/09 Zrinjski -- HRV 2007/08. Modrica -- SRB 2006/07. Sarajevo -- BOS 2005/06. Široki Brijeg --HRV Ko razumije,shvatit ce ;)
11.11.11 igrac s broj 11 briljira :)
to lula kralju...zakrhaj ga i portugalu!