Teški uslovi
38

Trener Intera unatoč pobjedi ogorčen na travnjak San Sira: Nikada nije bilo ovako loše

K. H.
Simone Inzaghi
Simone Inzaghi
Trener Intera Simone Inzaghi ponosan je što je njegov tim danas slavio protiv Venezije golom Edina Džeke u 90. minuti, ali je upozorio na teren na stadionu San Siru za kojeg je rekao da je u užasnom stanju.
Venezia je iznenađujuće došla u vodstvo golom Henryja u 19. minuti, Barella je vratio stvari na početak u 40. minuti, da bi pobjedu Neroazzurrima donio Džeko golom u 90. minuti. Bila je to deveta pobjeda ovog kluba u posljednjih 10 utakmica u Seriji A.

Inzaghi je nakon meča bio posebno ljut zbog stanja u kojem se nalazi teren na stadionu San Siru, a zanimljivo, nakon što je on danas još više uništen, sutra će se na istom terenu igrati veliki derbi između Milana i Juventusa.

"Ekipa je vjerovala do kraja, momci su dobro izdržali jer smo imali teške mečeve protiv Atalante u Bergamu te produžetke u Superkupu i Kupu Italije", rekao je Inzaghi i nastavio:

"Najveći problem s kojim se Inter suočava, ali i Milan, jeste teren i stanje na San Siru. Na ovom travnjaku je postalo nemoguće igrati za oba kluba. Mogli smo mi bolje, jasno je to, ali teren je užasan. Moramo nešto poduzeti jer nikada nije bilo ovako loše".

Nakon toga, pohvalio je ekipu jer je ispunila sve dosadašnje ciljeve u sezoni.

"Osvojili smo Superkup, prošli dalje u Ligi prvaka i Kupu Italije, a sve su to važni znakovi i sada trebamo uživati nakon pobjede protiv Venezije. Opet ćemo početi s treninzima u srijedu i krenuti s pripremama za derbi s Milanom", dodao je trener Intera.

Inter je trenutno na prvoj poziciji Serije A sa 53 osvojena boda, pet više od drugoplasiranog Milana te sedam više od Napolija.