Sve po starom
0

Trener bijesan, Adriano opet propustio trening

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Brazilski napadač Adriano propustio je u utorak trening u svom klubu Flamengu, samo dva dana nakon što je u prvom nastupu za svoj novi klub postigao i prvi pogodak.

U 4. kolu brazilske Serie A Flamengo je u nedjelju na svom terenu svladao Atletico Paranaense 2-1. Adriano je bio strijelac drugog gola za svoj tim u prvoj minuti nastavka.

Podsjetimo, s 27-godišnjim napadačem talijanski Inter je raskinuo ugovor jer se Adriano nije pojavio u klubu nakon što je otišao odigrati kvalifikacijsku utakmicu za Brazil. Početkom prošlog mjeseca Adriano je potpisao ugovor s Flamengom.

No, ovaj nogometaš, uz kojeg su se često lijepile afere zbog njegovih problema s diciplinom, samo dva dana nakon uspješnog debija za svoju momčad, pobrinuo se opet za dolazak na naslovnice zbog negativnog konketsta. Nije se pojavio na jutarnjem treningu svoje momčadi u utorak!

  • Ne razumijem. Adrianov izostanak nije bio planiran. Vidjet ćemo što će s dogoditi na poslijepodnevnom treningu. Adriano će morati ponuditi jako dobr izvinjenje zbog čega je propustio prvi trening – ljut je bio trener Flamenga Cuca.

Nakon nedjeljne pobjede protiv Atletica, nogometaši Flamenga su u ponedjeljak dobili slobodan dan.