Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Bosanskohercegovački centarfor, koji je ovog mjeseca preselio u Manchester City uz odštetu od 35 miliona eura...\" Kako je ovo smjesno. Kao da ne znamo... :)
džeko sad počeo šupljake komentatorske idi ba djete gonjaj tu loptu po livadi eto harisa išće pare nazad ako te provale da neznaš lopte
zar nije odsteta bila 37 miliona?
otiso Miske- Wolfsburg pao na tabeli. Otiso Dzeko- Wolfsburg u cvajtu
lakic je odlican igrac, nema potrebe da se smijes... dzeko je klasa ali i lakic moze koliko toliko pomoci ovoj cobanskoj ekipi ;)
vazno je da su oni doveli zamjenu za dzeku lakica hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=X5V7llbs2Zg
Edine, u prvu u cijelosti. Evidentno je da Wolsburg nema igru a pogotovu napadačku i prije svega golgetersku koja ih je krasila.