Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekao je i kahn da nije bilo ofsajda jer je irac dodao loptu jelavicu.
nešto drugo govori iz tebe. imam riječ od 6 slova: ZAVIST
Pusti ovog patriota, teški ljubomorni bolesnik, ne zna ni što priča. Da je bosna onako odgirala kao mi jučer mislim da ga jedno 10 godina nebi nitko mogao trpjeti.
hahahah, koji je i.d.i.o.t. ovaj @patriot, kažeš da je sudac svirao penal bilo bi 2:2, a u tom trenutku bilo 3:1 za Hrvatsku, fakat si dobro naučio te brojeve, a još btw kaže pa svak računa na 3 boda protiv Iraca, pa nisam baš vidio da je tvoja BIH uzela tri boda Ircima prije 2 tjedna mamlaze
.ebe te uspjeh hrvatske pa zato lažeš same sebe,uhhh kompleksi su teški,momak potraži dobrog psihijatra.a pogledaj snimku još jednom pa ako si imalo noramalan sve će ti biti jasno,ali sumnjam da je ludom čovjeku išta jasno!!
Budalo,uopće ne živim u BiH,živim u Hrvatskoj.Ali znam da više od 50% građana Bosne i Hercegovine ne navija za državu u kojoj živi.Eh šta bi ste vi da su vam Jelavić,Ćorluka ili oni čij su roditelji iz Bosne poput Srne,Mandžukića,Rakitića,Kelave,Šimunića,Pranjića.ma sa tim igračima bili biste kandidati za naslov na EP,suoči se sa činjenicama čovječe,najlakše je biti lud pa bježati od činjenica.Pogledaj slike i za kog se navijalo sinoć u Odžaku,Orašju,Žepču,Livnu,Vitezu,Uskoplju,Novom Travniku,Zapadnom Mostaru,Širokom,Ljubuškom,Posušju,Grudama,Neumu,Kreševu,Fojnici,Tomislavgradu i još nekim mjestima i zato pstttttttt!!
Neka mi idemo kuci poslije prvog kruga,ali mi smo tamo,a gdje ste vi?I kad cete biti vi tamo gdje smo mi???? :DDDDD
A pusti bosance, njihova repka igra samo kvalifikacije pa moraju i oni navijati za nekoga kad je veliko natjecanje.
ali šta reći tek za tebe živiš u BiH a navijas sa susjedne zemlja kad igrau sa BiH??? heheh jadniče možeš se na glavu pobiti nikad neces biti veci hrvat od jrvata u hrvatskoj pa taman da kucu od lego kockica napravis:)))
haha e ako se naupucana lopta zove lopta pod kontrolm onda...hehe jes jes štopao mu šut pa ne bi da je dijete pucalo:))) koji ste mi mazlumi samo a za ovog gore i tursku pa normlano da bih navijao za tursku prije, turci su nam pomgalai u rat dok ste nas vi napadali, a i u turskoj ima oko 6 miliona Bošnjaka:) mada čisto sumnjam da i ti navijas za BiH kad igramo sa nekom katoličkom zemljom , hmmmili bilo kojom drugom zemljom:)
Bolje vi smislite neku dobru taktiku kako da Bosna i Hercegovina konačno ode na EP ili SP.ofsajd jelavića nije bio jer je Irac imao loptu pod kontrolom i dodao mu je,a penal za Irce je bio ali kod rezultata3.1.Kada nemate šta pametnije pisati onda lupate gluposti,lažete sami sebe i liječite komplekse!!
Joj jesti mi smjesni ovi muslimani sada pobjagi navijo za nas Hrvate uvalace se nama.Muslimani nismo mi zaboravili i nikada necemo ni zaborvati 2008g kada smo igrali protiv Turske onda smo vidjeli vase pravo lice ko ste i sta ste zato bude ono sto jeste
Zivim i Irskoj i Bosanac sam ali mi je drago da su Ih Hrvati dernuli posteno jer se fukara Irska umislila da zna igrat fudbal a veze nemaju sa istim... Za njih je da igraju Hurling i Ragby gdje se udara i sakama puca protivnika nisu oni za profinjene igre kao sto je fudbal.... Krkani su to...
ma joj ne mogu ti opisasti kako sam zavidan ej ono boli glava ne moze pod kozu vise hahha jesi levat aks:)) budi realan jednom u zivotu i priznaj da vam je sudija pomogao:)
Ruku na srce, da smo mi otisli na Euro umjesto Portugala i mi bi posle peve runde pakovali kofere
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=49-72iXs5Vs bart uz brata hrvat uz hrvata
@patriot crknut češ od zavisti.