Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji igrač u ovoj vještačkoj ekipi
nema veze s ovom temom ali ima sa nasim narodima "Potukoše se dvojica oko ćirilice i latinice,a pred sucem za prekršaje potpisaše se palcem."
Dobar igrač, ništa više od toga, često davi igru, jer tokom svake akcije lopta prvo njemu mora doći, pa dok je on izmulja, odbrana ima vremena i da se postavi i da kahvu popije.
Dobar igrac ali,po mom misljenju precjenjen,220 000!?Pa molim vas,ima li igrac koji vrijedi i blizu toga?Mozda Messi i Ronaldo i niko vise. Da je igrac prevage i timski igrac ostao bi u Barci.Dobio je sut kartu kao i Zlatan.To su cinjenice i plus nikad nista sa onakvom repkom nije osvojio.Ni mahalski turnir a kamo li SP ili Africko.
nevjerovatno...on ne traži povišicu,nego treba svaki dan da mu neko od uprave popushi...doveden si da igraš,a ne da donosiš odluke za klub...
Ma obicni Nigger,imas takve na izvoz
sta kloc ceka? i on treba traziti povisicu, ako moze yaya moze i nas kloc
ajjjj A L L H U dragi, 220 hiljada sedmicno. on za sat vremena zaradi (2.970,82 KM) sto ja za 6 mjeseca. gdje ovaj svijet ide?
Welcome to Arsenal Yaya!
Idi u pichku m'trnu...
ovo nije tacno sada ovi mediji objavljuju jednu pricu,,,a nekoliko dana poslije pricu koja nema ni jednu dodirnu tacku sa prijasnjom....transferu yaya iz Citya dajem 0%
ma mrs u p.m
@ DEDO : Koji to ti fudbal gledas kad ti je gospodin Yaya Toure ka..rina od igraca ? 40 % te ekipe , sto se najbolje vidjelo prosle godine , kad je on otisao na africki kup , ljudi nisu go mogli da daju kako treba , cim se on vratio davali su po 3-4 .. Ja bih volio da ga opet vidim u Barci , ali mislim da od toga nema nista , mislim da ce ostati u City .
pa to nije ultimatum, ultimatum bi bio povecajte mi platu za 20% ili odlazim, a ovako ako ne produzi ugovor = dobio je nogu te svakako ide
Yaya, ti si najslabija karika, zbogom!