Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja nekad odem u auto salon pa se raspitujem za KIA džipa, a nemam ni za kifle.
pa polahko vi sa klixa, skoro ste ga prodali milanu, objavljivali ste slike kako milan prodaje Dzekine dresove s brojem 10, a sad ga vec hocete da prodate totenhemu, polahko, nek se prvo adaptira u italiji pa ga onda dalje prodajite, koje ste vi smoklje i sljam.
4fudbal .com detaljna analiza danasnjih parova...
raspituje se hahaha ili ima ponude ili nema ,nije ovo mahala
nek uzmu vedu!
idioti jedni iskompleksirani.Vedo trese mreze iz utakmice u utakmicu a vi i dalje od Dzeki Dzeki Dzeki.Koji ste vi moroni.Da hoce kakva grupa hakovati ovaj idiotski sajt vise.FUJ
raspituju se: gdje je dzeko? sta rOdi? ko mu imO?
pun mi je k.... vise clanaka ode Edina Dzeke i gdje ga sve nisi selili pustite covjeka nek uziva
samo jos zeljo treba da se raspituje za dzeko!!!dosadni ste ba!!
e jeste dosadni sa Dzekom vise,momak mi se zgadio zbog vasih glupih i ne provjerenih tekstova.I danas moze svako biti novinar,ustvari prepisivac!!!!
raspituje ....ha,ha,ha...
Ja suplje ovi su zidovi tako skrti, oni ce fol iskesirat 25-30 miliona za Dzeka?? Za Adebajora jedva dali 5 miliona, da bi ga zadrzali (jer je bio na posudbi). Fuuuuuuj kako mi je ovaj Tottenham odvratan klub.
Ja sam cuo da se i zeljo raspituje..treba im jos jedan napadac kao rezerva..hahahahha glupsoni
u normalnom klubu bi igrac koji ti je donio titulu bio povlasten, i igrao svaku tekmu
nemoj medju cifute edineeeee
TI SI JUNAK NACIJE ZA SVE GENERACIJE
ja mislim da nije trebao otici iz Zelje