Oglasio se nogometaš
18

Tošić o napadu huligana: Imali noževe i elektrošokere, povrijedili su ženu

N. K.
Duško Tošić (Foto: Instagram)
Duško Tošić (Foto: Instagram)
Srbijanski reprezentativac Duško Tošić oglasio se na Instagramu o jutrošnjem incidentu u Beogradu kada je bio napadnut na Kalemegdanu dok je trenirao s drugim nogometašima i svojim trenerom.
Osim Tošića napadnuto je još nekoliko igrača i koordinator Srpskog nogometnog saveza za fizičku pripremu Andreja Milutinović, a policija je brzo uhapsila napadače koji su imali noževe i elektrošokere, piše B92.

"Da bih spriječio nagađanja, tačno je da smo moji kolege nogometaši (od kojih trojica stranaca) i ja jutros napadnuti na jutarnjem treningu na Kalemegdanu. Napala nas je grupa huligana koja je bila naoružana noževima i elektrošokovima. Srećom, sve je završilo bez većih posljedica. Policija je pravovremeno reagovala i uhapsila napadače koji su nažalost ozbiljno povrijedili ženu koja je slučajno prolazila", napisao je Tošić.

Trojica mladića presrela su Tošića i Milutinovića te od njih tražila novac, a član kineskog Guangzhoua ih je navodno uspio odgovoriti od napada rekavši im da nema ništa kod sebe te da je došao na trčanje.

U karijeri je, između ostalih, igrao za Werder, Portsmouth, Crvenu zvezdu i Bešiktaš, dok već dvije godine igra za Guangzhoua.