Mnogima se ne sviđa
38

Torcida se uz kultnu scenu s Mustafom Nadarevićem oglasila prvi put nakon velikih nereda

H. H.
Mustafa Nadarević u seriji Velo misto (Foto: Screenshot)
Mustafa Nadarević u seriji Velo misto (Foto: Screenshot)
Navijači Hajduka, popularna splitska Torcida, oglasila se prvi put nakon nereda koje su izazvali poslije poraza na Poljudu od Dinama (0:1) u polufinalu Kupa Hrvatske.

Nakon demoliranja stadiona, neredi su se preselili na splitske ulice, a o svemu se, i to video snimkom, konačno oglasila Torcida.

Navijačka skupina iz Splita je na društvenim mrežama objavila isječak iz kultne serije "Velo misto", u kojoj je veliku ulogu igrao i Hajduk i događaji oko kluba, a znakovit je razgovor dvojice glumaca.

Torcida je, naime, objavili su isječak iz serije na kojem navijači napadaju svlačionicu igrača Hajduka, a legendarni Mustafa Nadarević, koji glumi Duju, izgovara: "Kako smo igrali, i zaslužili smo".

Mnogima se ovakva poruka nije svidjela i u komentarima su osudili ponašanje Torcide, a nakon svega Takmičarska komisija Hrvatskog nogometnog kupa suspendovala je stadion Poljud za odigravanje svih utakmica do donošenja konačne odluke koja je u rukama Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).