Operacija prošla prema planu
3
Tito Vilanova otpušten iz bolnice
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Prošle je godine dok je bio pomoćnik Josepa Guardiole Vilanova podvrgnut također operaciji tumora jedne od žlijezda slinovnica, da bi se kasnije priključio ekipi za 15-ak dana.\" Pitam se da li moze nepismenije od ovog? Postovani autori, Molim vas da naucite prvenstveno pricati Bosanski jezik, zatim pravila pisanja i gramatiku, te sastav recenice da bi bili u stanju pravilno vrsiti svoj posao i zvati se novinarima. Pozeljno bi bilo da, nakon napisanog teksta, procitate isti da se ne bi obrukali... ako je to uopce vise moguce... Citac \"najboljeg portala u regiji\"... (citac, ne jos zadugo izgleda)
cuj otpusten pa nije ostao bez posla u bolnici
-16
we are all tito animo tito animo coach . . ... . .... . /¯/) ......... . . ./¯ ./ . . . . . . . /. . / . . . . /¯`/\'. .\'/¯¯/ . . . /\'/. /. . /. . /. /¯\\ . . .(... . . . . ..........) . . . \\. . . . . . . . ... ./ . . . .\\................../ Sad je Tello u modi, kakav Messi...
a uuuuu barca dobi 3-1 mesiiii,,teljooo,,caxiiiiiii,,dominacijaaaaaaaaaaa