Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak nije loš, a to što imate negativno iskustvo sa Safetom nije razlog da blatite momka,, samo naprijed, daleko si od vrhunskog igraca ali potencijala imaš.....
Nije loš, samo mu fali talenta i kondicije.
I ja mislim da nije los kao momak. Kao fudaler manje-vise,za godinu-dvije Osijek,pa Zadar i onda kraj karijere negdje u Cibaliji ili tako nesto
cim amidza sto prije nadze angazman od i on sa njim bar u indoneziu
Ako nemate klixovci sta da pisete nemoj te ni ove gluposti kazite narodu istinu bar onima sto ne prate fudbal ,napisite npr.razliku bodova izmedju 2.Rijeke i 3.Hajduka ZALOSNO
kakav uspjeh ... nalazi se u drustvu svjetski poznatih imena , sve bolji od boljeg igra li u cro jos neko fudbal osim ajdukaa,dinama i rijeke?
koga briga za BiH šaban ligu ,to je jedna od najgorih liga u evropi i ne znam sto je uopste spominjes
Bolje pisite o momku koji je na slici iza njega,Anton Maglica. Spic igrac koji je mlad i borben i koji nam treba a zna igrat lopte.
fina momcad opcenito
Ne znam kog ovaj Slino jos uvijek interesuje.Laz od igraca,to smo davno konstatovali. Kod Mese ga nece biti ni na mapi,bar se nadam.Mozda nekim jaranskim varijantama jos jedan period bude i pozivan ali da bude u pocetnom sastavu NIKAD VISE!!!
Tino Slino Sušić. Pokušaj njegovog uhljebljenja je bio početak kraja jakih zmajeva i sunovrat Teleće glave. Film se može napravit, film o korupciji i nepotizmu, o ljubavi i mržnji. Sapunica o idiotluku.
Posljednji pokušaj Hajduka da izvuče svoje pare iz, izgleda propale, investicije.
Posljednji pokušaj Hajduka da izvuče svoje pare iz, izgleda propale, investicije.
prevazisao covjek hajduk definitivno, sljedeci klub za njega bio bi mogao pokazati svoj raskosni talenat je FK Turbina Jablanica ;)
Ovo je izbor pravila agencija njegovog tata-babe.