Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad još samo da se amidža oglasi i da kaže:"Takva vrsta igrača je nezamjenjiva"...
slazem se @green arow ali kad taj konj ne prati nikoga
Ovo nije minus, ovo je plus za repku Mozda ce Pape da zove nekog normala fudbalera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ces sad Safete ??
Ima Boga
Brz i lagan oporavak Zmaju !!! Sve najbolje !!!
Ostani povrijeđen tako jačaš ekipu!
poljubice amidza da prodje
Sad će klixovci da polude od dragosti
Ervin Zukanoviiiiiiiiic ga zabi
Nadam se dobroj partiji Izraela i da ovaj loši niz završi ,,odlaskom trenera,,Bosna lošijeg trenera nije imala u Istoriji to pokazuje i stanje na tabeli koje ce biti još gore posle Izraela ,samo tonemo i sto je još čudnije mnogo ih je zadovoljno ovakvom situacijom,,Safet Sušić ,,odjekivalo je Zenicom .Dragi Alahu pomozi nam.
dabogda nogu slomio
pederu
Nema veze, igrace Dipsi Susic protiv Izraela
kako boga ti , pa reprezentacija . ba kao nas glavni sajt o repki pisala kako je tinki odlicnu utakmicu odigrao sinoc skupa sa vrsajevicem , sinoc citam sta pisu i ne vjerujem , znam da nije igrao a oni pisu kako je odigrao odlicnu utakmicu , postali su privatni sajt susica , svaki nastup tinkija i avdije odma je na naslovnici , svaka izjava susica , stalno ga brane , izjavu zukanovica cak nisu ni prenijeli , smradovi.
i naravno danas su editovali to , ne znam koja je svrha pisati da je neko odigrao odlicnu utakmicu ako nisi gledao utakmicu , stvarno dno dna novinarstva.
SVATI MU RETARDIRANOG IMENA??? TINO SVEN ??? HAHAHAHAH YEBOTE BOG KO TI DADE RETARDIRANO IME
A retardiranog imena MATEJA i prezimena KEZMAN ebo te sveta pogaca.
Pa Susici su komunisticka porodica, logicno da ce mu dati takvo ime
PRIKAŽI ODGOVORE (4)