Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta, momak je imao potencijala da postane veliki fudbalski znalac, ali bez obzira na sve: go PSG !!
čuj ima potencijala da postane hahah. njemu je već 29 godina, i među najboljim je štoperima svijeta, ujedno i najplaćeniji sa 12 mil. drži se kuhinje.
hahahaha :D sto rekao hacker, drzi se kuhinje :D ovog lika je trazila barcelona, da mu da para koliko pozeli, i u taj razgovor se ubacio vlasnik PSG-a sa izjavom, ako budete trazili od nas T.Silvu, mi cemo UZETI od vas mesija,i poslije toga ja nisam cuo nikakve izjave od barcelone, pa eto sad :)