Nada se da se mogu popraviti
91
Thiago Silva: Nikad nisam vidio ovakav Milan
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrate kladionicu ? Ali nikako da usprijete profitirati? Tu smo mi da vam pomognemo da bez mnogo muke zaradite na kladionici.Mi imamo najbolje informacije iz svijeta sporta koje nam svakodnevno pomazu da dobijemo na kladionici , posjetite nase stranice i saznajte o cemu se radi . ZARADI-KLADJENJEM.CO.NR
on nije uopste htjeo da ide nego ga je klub natjerao tako da nije ko kaka
i on je ko i kaka otisao za parama a bolje da su pata prodali za 40M P$G neg silvu sto su ako su im vec trebale pare zbog dugova (koje inace ima svaki drug tim)
Kralj,Ibra je igracina ali vise mi je bilo zao sto su Silvu prodali.Sad se vidi koliko je znacio odbrani Milana,sam je drzao komplet zadnju liniju.