Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Championship zove
Sramota Ranieri je od vas prosjecni igraca napravio nesto ,a vi tako Leicester je uvijek bio tim koji se bori za opstanak ono prosle sezone je bilo cudo prva titula u 100 godina kluba realnost je bila da se ove sezone bore za opstanak kad su vec trebali dati otkaz onda na kraju sezone ili sacekati drugi mec protiv seville uglavnom leicster je ubjedljivo najgori tim sto se tice igre i rezultata na strani bilo mi je zao ali poslije ovoga dabogda nezahvalni supic !!!!!!
Problem je u igracima. Sad svi kao zvjezde i veci od kluba. Par igraca se okrene protiv trenera i trener ne valja. Isto kao sa Chelsea, uzmu titulu i par igraca se pobuni i otjeraju trenera koji je od njih i napravio vrhunske igrace. Jedan je Ferguson. Otjera Becksa kao najvecu zvjezdu tada i pokaze da niko nije veci od kluba.
Imali nekog razloga ?? Sad jeli obećao četvorici neke pare koje nisu legle, a ne vjerujem da je on nešto mutio ??
A predsjednik mamlaz teski, da meni tako dodju igraci da hoce otjerat trenera njih bi prvo stavio na transfer listu...
ko nas bakir ahahahahaha
svima crveni karton i 3:0 za istvič
Tako je to kada se jedoj "maloj" ekipi otvori i upadne u društvo velikih. Ne snađe se, i nakon bljeska upadne u probleme. Da sam sklon klađenju, uložio bih da će ispasti iz premijer lige.
to mu je hvala sto je od njih napravio sampione radili mu o glavi
Svakako ce u Championship..
...daš golji novce, on ti se "oduži" čakijom u leđa. ionako je fukarli sport.