Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj osjecaj kada Tim Howard zabije prije Torresa u 2012.-oj.
Ne moze ih Howard zabiti, koliko moze primiti :D
NOVO NOVO NOVO! Sve sto trebate na netu! Gledaj filmove, besplatno online! prezumaj mp3 datoteke, preuzmi potrebne programe igre knjige i js mnogo toga! bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info bh net . info Sve sto trebate na netu. muzika programi igre filmovi online BESPLATNO, DOBRODOSLI!
ovako je treb\'o tolja zabiti kasiljasu protiv španije kad je papak umjesto da puca dok mu je kasiljas u kaznenom on zgrabio loptu i \'\'čuv\'o\'\'rezultat nakon čega su nam španci zabili u 97.minuti...al\' pitar je to...
Berbadav... štanga! xD
Fali im Vidic bez njega u ekipi su sve utakmice izgubili ...kAD IM JE ON NA TERENU SAF nema probleme
@Kraljevstva Našao se ko će da mu kaže :D
wind wind...nešto izgovara komentator engleski
njakav nacista utrčo u teren u onoj jakni maskirnoj ratničkoj i ošutira loptu uz pomoć vjetra
Blackburn -14 bodova, ja bi iscero lektora
alo pichke balave... ne mora united osvojit svake godine titulu i igrat u finalu LP...8 igraca je povrijedjeno...novopeceni fanovi. GGMU!!! GGMU!!! GGMU!!! GGMU!!!
Izgleda i ti si besposlen koliko i on.
Ništa, samo nek džeko dobro prouči ovaj šut i samo neka se kreće oko svog šesnaesterca, prva koja dođe do njega na 85 metara, neka šuta garant će ga utopiti.
Gdje li su sad oni sto su pisali \"GGMU\", sto su govorili da ce lagano do titule??? Jos sudija isao u njihovu korist... ccc...
Malo viiiiiski malo koka koooolaaa
Pa sta radite stoko iz manchestera,,navijam za vas a vi se zajebajete,dabogda vam djeca pomrla,,stidim se sto sam davo,,fergusone kupuj igrace ***** djecu
\"..Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera..\" To i jeste plan, a ne kao ti idiote pred kompjuter cjeli dan. \"..Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba....\" Hoce li mi neko za to platiti?? \"..Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka...\" Ma divna je to igra, to mozes igrati i u parlamentu BiH, samo ti jos plate par hiljada mjesecno. \"..Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce...\" Jos ti nisi osjetio pravu igru za djevojke i muskarce. Sto je najbolje ne moras biti ozenjen. \"..Probajte..ne kosta vas nista..\" Kosta sine, prolazi mi najljepsa mladost gledajuci monitor. Zali Boze zivota. Molim te vise ne pisi ove gluposti, i molim administratora da ovo brise. Ako ti je stvarno dosadno u zivotu, iza moje kuce ima 5 dunuma zemlje, dodji i ori.