Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ostalo na stranu, mislim da je tevez igracina i da je zasluzio otici na sp pa makar sjedio na klupi (s obzirom na konkurenciju u napadu argentine.)
suti bola, nije zasluzio :D
Joj što sere. Evo ja nisam pozvan, a opet pratim reprezentaciju...
Samba de Janeiro... Pararararararararararrr.... Parararararararararararrr..... Parararararararrr... Parara ra ra ra ra ra ra rrrrr.....
''nisam se s nikim čuo'' , autoru clanka: nisi se ti da knjigom sastao u zivotu.
kako oni putuju na tekme, da ti se strah utjera u kosti, ko da su drogirani svi,
Tavez je kralj, Sjeca se protiv Njemacke 206 dolazi argentinski Bus on naprijed stoji i svi u nejmu skacu pjevaju, a on udara dlanom po sofersajni iznutra. Pravi divljaci. I dade im gol.
Samo nam jos i ti falis ...
neka tebe kuci,teveze bice lakse zmajevima,kolko toliko
Jel to zaklani navija za nas :)
Vazda si bio naopak.