Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razlog sto Dzeko igra ocajno je neplacanje zekata koji je stroga obaveza
Odlična vijest za navijače Cityja,međutim pravi efekti odlaska ovog sebičnog igrača će biti tek ako s njim u paketu ode i Mancini.Tek onda će moći iduće godine da se bore za titulu.Sve pod uslovom da ne dovedu nekog novog talijanskog ublehaša.
PA OVO JE NAJVEĆA GLUPOST KOJU SAM ČUO, A VEZANA JE SA FUDBALOM... PA NIJE BARCA JELA GLJIVE P0LUDNlCE PA DA KUPUJE SEBIČNOG MAZLUMA KAKAV JE TEVEZ... IGRAČ KOJEG OTJERA ČIKA ALEX FERGUSON NE MOŽE BIT DOBAR... I NA KRAJU, MISKE BI BIO IDEALAN VEZNJAK ZA CITY.... ODVOJILI BI TROSTRUKU KRUNU (LIGA, FA I LIGA ŠAMPIONA)
sretan put .... samo razguli
Ma ja, sigurno ce City prodati svog najboljeg strijelca. Koliko para i truda ulazu da dovedu svijetske igrace u svoju ekipu. Mislite li vi stvarno da ce ga oni pustiti zbog para koje im ne trebaju. Ionako je izjavio da bi volio igrati samo u domovini. Za Inter neznam, ali Barca koliko znam sakuplja lovu za Fabregasa.
samo sto ce u INTERU ili BARCI moci al u qrcu sevati ko na terminu igrati za svoj cejf i kad mu dopizdi nostalgija :O
Hvala Bogu,za te pare dovedu nekog kreativca u sredini i imaju jako dobar sastav.Balloteli i Dzeko ce biti sjajan tandem i da napokon gledamo CIty kao tim a ne One man show
Selamet, konacno.
ako se to desi nece biti gubitak za city vec dobitak jer ce dzeko a i baloteli dobiti punu slobodu u napadu a za taj kes mogu dovesti nekog dobrog igraca u veznom redu
Mozda onda nas kloc pocne da igra