Ne želi medijsku pompu
0
Tevez: Ako me Mancini želi, dolazim
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napushite mi se qrca obojica, glup i gluplji. Dzeko, pakuj kofer i bjezi odatle.
DZEKSONE IDI U ARSENAL IL U PRAVI MANCESTER TAMO BI TE KVALITETNI STRUCNJACI ZNALI CJENIT....Pogledaj gigsa,skolsa,anrijam van persija... hebo sejke nije sve u parama !!!!!!!!
Kazu da u Argentini snimaju novu sapunicu, \"Iskrena ljubav Mancinija i Teveza\", nesto u fazonu \"sretni -happy end\", na kraju ce se i uzet!!!
Kazu da se u Argentini snimaju novu sapunicu, \"Iskrena ljubav Mancinija i Teveza\", nesto u fazonu \"sretni -happy end\", na kraju ce se i uzet!!!
SVE STO JE CITY SMRDI!!!!! GLOR GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!
Mrcina
Ako se ovaj vrati džeko neće vidjeti više ni one 2 minute koje je vidio prošlo kolo...
City je apsolutno nezdrava sredina! Mancini nije dovoljno pametan da bude manager tog kluba. Tom klubu treba cvrsta ruka, manager koji ce uvesti red, rad i disciplinu. Ovako, igraci mu se ponasaju kao \'pijani milioneri\', razmazena derista, rade sta im je volja, odlaze kad hoce, dolaze kad hoce, odbijaju da udju sa klupe, postavljaju ultimatume.... i to sve za nekih 200 000 funti sedmicno. Sramota za fudbal da takav klub osvoji titulu prvaka Engleske.
pa sta bi sa pjesmom sity je sranje sad valja mu lizat...
Nisam vidio da je kolega sa portala već postavio link. Evo mala retrospektiva gdje ja vidim Teveza: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/navijaci-oba-manchestera-bacaju-u-smece-tevezove-dresove/111020066
Srpski Tevez, pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk
http://www.youtube.com/watch?v=q9oQeAoWUAk ja ga samo ovako mogu zamisliti i nikako drugačije!
Jao, kako romanticno. Hoce li se uzeti na kraju? ........J.e.b.e.m ti sve usta zabaru onaj, fol: \"Tevez je za mene zavrsena prica\".
sta kloc kaze na to?
pa reko je da te zeli, haj sad razguli
Svaka cast momak. Jak i dosljedan ko beton i to armirani. Na kraju si pobijedio. Velicina si a Mancini polako ali sigurno tone. Mancinija treba zamjeniti na kraju sezone bez obzira da li osvojio ili ne prvenstvo.