Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se sa Ziketom, Maicon je klasa. Ali mislim da nije toliko potreban Realu. Imam Seržinja na desnom beku, marcelo na desnom. Možda nije toliko čvrst u odbrani ali se trudi maksimalno, najviše trči i uodbrani i u napadu. Ne trebaju nam stari igrači! VAMOS MADRID!
Mislim da je prošao brzi voz za Maicona i Real. Očigledno je da Real podmlađuje ekipu (Özil, Khedira, Canales, Morata, i dr.). Ruku na srce, ni Maicon nije što je nekad bio...stoji, odličan je u napadu, zna povući loptu...dobar šut i centaršut...ali igrači poput Bale-a su dokaz da je Douglas malo ostario... Navijam za Real i volio bih vidjeti Maicona u Realu, ali ne vjerujem više da će do tog transfera doći.