Nogomet
1

Terry: Sve je na klubu, znaju da želim ostati

Totalsport
John Terry želi završiti karijeru u Chelseaju i nada se kako će pregovori biti dovršeni u što kraćem roku. Kapiten Chelseaja potvrdio je da su razgovori u toku te da je sve na klubu.

Chelsea nudi svom kapitenu ugovor pod lošijim uvjetima nego što je aktuelni, međutim unatoč tome Terry želi ostati u klubu. U Chelseaju je 1998. godine ostvario seniorski debi i želi ovdje i završiti karijeru.

"Pregovori su u toku i jasno je da želim ostati u Chelseaju do kraja igračke karijere. Nadam se da ćemo što prije završiti pregovore, sada je sve na klubu, oni znaju da ja želim ostati", rekao je Terry prije uzvratnog dvoboja protiv Atletica u polufinalu Lige prvaka.

Terry je dobio pohvale Josea Mourinha koji smatra kako igra na vrhunskoj razini.

"Terry igra na istoj razini kao 2007. godine kada sam napustio Chelsea. Sedam godina kasnije i dalje je vrhunski igrač i to govori dovoljno", rekao je Mourinho.

Kako je Mourinho komplimentirao Terryju, tako je i ovaj uzvratio svojem treneru.

"Jose je vrlo izravan i reći će vam otvoreno da ukoliko igrate dobro, zadržat ćete mjesto u ekipi. Sve što želite od menadžera je iskrenost. Nakon što sam protiv Manchester Uniteda bio igrač utakmice, nisam igrao u Superkupu protiv Bayerna, a Jose mi je otvoreno rekao da su drugi igrači zaslužili nastup jer su igrali u finalu Evropske lige", dodaje Terry.

Terry će večeras nastupiti protiv Atletica od prve minute iako je bio pod velikim upitnikom nakon povrede zarađene u Madridu.