Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sine dragi jesi li ti ikada gledao kako Dejo (Genije ) igra? On je ovakve ko ovaj John smijesnima pravio... Nema danas vise takvih igraca... Sve su ovo industrijski proizvodi koji nemaju ni trunku mastovitosti u igri... Sve je jednolicno u njihovoj igri...
ne seri, nemaš pojma.... idi gledaj košarku ne razumiješ se u fudbal
Dobar je ovaj Terry, nema sta... Ali cesto se pitam sta bi bilo da je npr. Dejan Savicevic bio Englez? Ja mislim da bi mu podigli spomenik visociji od Big Bena... I plata bi mu bila pola GDP-a V.Britanije... I da,dobar je Terry... Ali samo za nabit loptu sto dalje od svog gola... Dejo je takvima kicme lomio :)))
JT....kapetan, lider, legenda.......