Nogomet
8

Terry: Lampard je najbolji Chelseajev igrač svih vremena

Totalsport
John Terry (Foto: AFP)
John Terry (Foto: AFP)
Chelseajev kapiten John Terry opisao je svog saigrača Franka Lamparda kao najboljeg nogometaša u klupskoj historiji.

"Zabiti 200 golova za klub je nešto što nisam nikad mislio da ću uspjeti", rekao je Frank Lampard nakon 2-0 pobjede nad West Hamom na Stamford Bridgeu u sklopu 30. kola engleskog nogometnog prvenstva, utakmice u kojoj je postigao vodeći gol za Bluese u 19. minuti, a svoj 200. u dresu Chelseaja u 595. nastupu.

Ispred njega je na listi najboljih strijelaca kluba tek Bobby Tambling sa 202 gola.

"Ljudi govore o najboljim igračima u historiji kluba, spominju Gianfranca Zolu, ali za mene je najbolji svih vremena Frank Lampard. On je omiljen igrač u svlačionici i svi ga 'tjeramo' da postavi novi klupski rekord po broju golova", kazao je John Terry.

"U Premiershipu možete izdvojiti samo dvojicu nogometaša koji su u kontinuitetu igrali dobro i dali puno golova u zadnjih 10 do 15 godina. Ryana Giggsa i Franka Lamparda. Kada se samo prisjetim svih Frankovih golova koje je davao na najvišoj razini nogometa, u Premierligi i Ligi prvaka. Čudesno kako je to činio, sezonu za sezonom. Još uvijek je gladan nogometa i toplo se nadam da će postaviti taj novi rekord. On je pravi primjer svim igračima u našem klubu", dodao je Terry.