Denni Avdić posljednji u nizu
0
Talenti nam bježe, Savez mora ozbiljnije reagovati
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao sto bi vecina nas uzela Svedsko drzavljanstvo i odrekla se Bosanskog samo da bi ootisla sto dalje iz ove zemlje mita korupcije i nepotizma, zemlje u kojoj je dobro samo stranacki podobnim nepismenjacima. Tako i mladi sportisti logicno biraju da igraju za normalne reprezentacije koje ne potresaju skandali i koje nisu pred sankcijama FIFE-e i UEFE. A patriotizam i ta prica he he he he pa ko jos nasjeda na tu demagogiju ..... vidjelo se da su najgore prosli oni koji su branili ovu zemlju dok su oni koji su bili u dijaspori dosli i uljebili se na drzavne jasle .....
bolić zaboravljen? pa taj čovjek nam je ostao u sjećanju tako što je rekao balji da se ne zaj-.ebajeeee :D
J.ebes zemlju koja Bosne nema!
Sa srecom mu bilo (al je vazno sto je rodjen u Sarajevu )
Sta ce mu BiH dres .... sa njim nikada nece zaigrati na nekom velikom natjecanju, niko nece cuti za njega a kada zavrsi karijeru biti ce zaboravljen jer nece moci raditi kao sportski ranik posto u BiH savezima sjede politicari, mesari, ugostitelji. Da su Baljic i Bolic igrali za Tursku sada bi bili psotovani i vjerovatno bi bili istaknuti sportski radnici u Turskoj ovako posto su igrali za BiH vise ih niko i ne pamti ..
Dalje od \"nije bio zainteresovan bio za bh dres\", nisam ni citao, nit me zanima, ko ga yebe, nek se lize s svedjanima, da je Bosanac otimo bi se za taj dres, ovo je obicna prodana dusa, nazalost na zapadu je sve vise ovakvih.
Neki im s hajrom!