Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dortmund ce izgubiti jer je umoran od Veleza
Dortmund igra za navijače, prije svega. Pobijediće.😁⚫🟡⚫
stvarno jako glup clanak,a gdje su sve te pare spozora I mercendajzing produkte ako BVB osvoji CL? to je znatno veco iznos nego tih 25 Miliona sta bi dobili od Reala.
Ovo je lažna vijest, objavljeno već na svim relevantnim portalima. Ovakvi kao kiks se upecaju odmah
Vidim ima medju nama i menager koji su bili prilikom potpisa ugovora. Svaka cast info iz prve ruke
najbolji klubovi BvB Real
A šta će bayern dobiti ako osvoji Audi kup buhahaha buhahaha buhahaha
dobit će audi a3 2007 godište sa 230.000 km. 😂😂😂
Nisu tačne ove informacije. Real u slučaju osvajanja LP mora platiti Dortmundu 5 mil eura a već 20 su im morali dodatno isplatiti zbog titule u Španiji i individualnih uspjeha Bellinghama. A ako Real pobijedi BVB kao drugoplasirani dobija 15.5 mil + 5 = 20.5 Ako BVB pobijedi dobiće 20 mil. kao osvajač.
Popularni Milioneri??? Možda popularni kod neukih novinara koji ne znaju koristiti google. A da znaju vidjeli bi da ovaj naziv nema veze sa ovim klubom i da se ovaj naziv samo prenosi od usta do usta u BiH a niko da provjeri odakle ovaj debilni nadimak
Pa ja. Real mora osvojit.var Madrid
Dobar posao odrađen, nema šta👍
Znači gube 100%, umjesto 90%. ☺