Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovo su pravi srbi ,malom sve najbolje želim A ne kad pricaju o oružju i ratovima
Hoće to , ako se radi sa djecom , 👍
ne zanimaju nas vasionska derista preko Drine
Velemajstor kojeg je pobjedio ima rejting 2200 plus ovi turniri po balkanu cesto sluze za dobijanje tzv normi preko stele ,tj platis. nekog GMa da te pusti.Ovaj GM vjerovatno zivi od toga cim je uspio ovako srozati rejting tj elo.Svejedno svaka castt ali ovo se ne moze porediti npr sa Nordibek Abdusattorovom koji je sa 9 dobio dva ekstra Velemajstora.
Nek pobijedi Vucica u sahu
Nista od njega dok ne pobjedi Vucica
Sah toliko moze da razvije inteligeciju , naucno je dokazano. Kamo srece da u osnovnim skolama se to uvede kao obaveza. http://igrasah.blogspot.com/2017/07/top-6-zdravstvenih-prednosti-igranja.html?m=1
Kakav je to velemajstor sa 2193, velemajstori se pikaju tek sa 2500. Djecaku svaka cast svakako ali o kakvom velemajstoru se radi sa 2193... Imam druga koji igra sah rekreativno na chess.com i ima oko 2150...
Prvo nije isto 2150 na chess.com i fide elo. Drugo da, covjek je opao, ima 59 godina, sta sad.
nosim ja danas kupus s pijace i vidim svi se dive. udjem u bimgo, kad i tamo se dive. upalim tv, saltam kanale, isto, svi se dive. nazovem zaovinu mater od tetke u australiju, reko sta ima, kaze sabira eo nista, divimo se. kako god okrenes svjet divi.
Dinosauri su potomci Srba
koga vise interesuje sah,nikog
bolje je pitanje ima li jos pametnih da kontaju sah, nema.
Srpska deca ili su masovne ubojice ili su vrhunski mozgovi.