Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Hajrovića nema ni na klupi. Jest mu zavuko Hitzfeld :) Ponado se seljačić da će igrat. Može sanjat da će i za koga zaigrat. E sad nek daje intervjue u Blick-u i navija za brata Seada koji će vrlo vjerovatno ići u Brazil.
pa taj Seferovic sigurno nikada nebi zaigrao za BiH , tip je jednostavno los fudbaler,posto nisam bas toliko upucen moze mi neko objasniti koji Zmaj iz Reprezentacije je morao ustupiti mjesto tom gospodinu,Dzeko, Misimovic ili Pjanic mozda Begovic na golu????bas bi volio znati koga bi to on zamijenio na terenu,nadam se da Safet nece vise nikakve eksperimente izvoditi i da ce ostaviti ovu ekipu do zavrsetka prvenstva u Brazilu kad se vratimo kao pobjednici turnira...eto toliko :)
uf kako je ruzno i nisko biti zloban. jesu to oni "dobri" bosnjani? ljudi se odlucili, imaju svoje razloge, sretno im, gotova prica.
Seferovicu sta je sad , guravo sa kiprom hahahahahahaha dabogda nikad ne zaigrao za svicarsku
Jeste lahka grupa ovim Svicarcima,ovdje bi i Kosovo bilo prvo.
Hajrovicu nista Brazil a ? ajd neka , gledat ces nas na TV-u. A Svicarcima konstruktivni prijedlog,bolje da ukinu repku , radije to nego da im igra 90% stranaca u domovini.
Eto vam vasa svica..seferovicu...bosna je bosna....ugledaj se na spahica..lik fakat krv svoju za bosnu svoju
dobri ovi shiptarski i balinjski otpadnici i placenici.