Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebi ti to, drugo mjesto svaka cast momcine
Svaka cast,Bosanci!
koji svećenici!? Hrvatski ili Srpski! ali neka,važno je da su BiH i Poljska napravili show
Nije to nikakav Zaim, nego neki glupi i besposleni vlah koji po cijeli dan nema pametnijeg posla nego se potpisuje muslimanskim imenima i baljezga gluposti. Ignorirajte ga.
juhuuuuuuuuu!!!
Bravo, ali trebali ste zgaziti Poljake.
Ponosan sam što sam s ovim momcima pio u Slogi! Pozdrav s Ilidže!
To paše moje, carevi ste! :)
svaka cast momci! sve pohvale i hvala vam!!!!!!
ti zaime da imas u glavi koliko nemas , naucio bi u tih 30 godina koliko si musliman da se pripadnici drugih vjera tolerisu...meni je drago da su osvojili drugo mjesto , a narucito mi je drago sto drze bosansku zastavu. svaka cast momci
Imamo u BiH najbolje svestenike. Nekako su najblizi narodu. U nas on moze imat i zensko sa strane i narod sve to presutno tolerira. Mislim da tu svijet moze puno naucit od nas. U svakom slucaju, SVAKA CAST!
svaka cast kolege, sve pohvale.... samo naprijed
cerić i ekipa u takmičenju ko će se bolje raznjeti bombom
Bravo !
Čestitke našim zemljacima!