Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma razbit ce vas Vukovi i s navijacima i bez njih X D Forza Željo
kad ce se vsie uhapsiit obice vedrana??????????? jel treba da se blokira svak instit ucija u zemlju da se jedan ubica i terorista uhapsi???
Posmatrac, ti si najobicnije petokolonasko smece...
Svi u svoju avliju pa komentarisite ali imajte postovanja za tragicno preminulog Vedrana, neka mu je lahka ova crna zemlja bosanska.
Nisam znao da su HZ imale neke dugove!? Prosvjetli nas o ti veliki posmatracu??? Nisi mi jos odgovorio na prvo pitanje a imam jos. Kad si zadnji put bio na nekom gostovanju sa Hordama? I na kojem si bio gostovanju kad su Horde dolazile praviti sr@nja?
Haveru ta ti gudra nikako nije dobra...
molim vas da se sada ne ulazi u rasprave oko onoga sta se desilo prije 10 dana. ako ovdje na ovom tekstu treba nesto da se komentarise, onda je to danasnja tekma i ova odluka i poziv \"unfks\"
Necete kupiti karte pa ne otici na utakmicu, vec cete sjediti kuci kao i ja i necete kupiti karte... HZ = SDA... Ko je otpiso silne dugove prema opstini nego Muhamed Alaim, najstandardniji prvotimac Sarajeva, kojeg niko zbog gore navedenog ne moze iscupat iz prvog tima... makar godinama primao smjesne golove. Dizete halabuku oko Vedrana, bez da iko uzme na sebe i najmanji dio odgovornosti... ovo se moralo desiti prije ili kasnije jer se na gostovanja ide sa namjerom da se prave sr@nja.
Kad si zadnji put bio na utakmici Sarajeva, al molim te za iskren odgovor. Da si bio bar jednu utakmicu u zadnje 2-3 godine ne bi pisao ovakve gluposti. Nasa stranka je HZ, j..e nam se i za SDA i za SDP a i za sve ostale stranke. Ovo je nas nacin odavanja pocasti bratu Vedranu, kome se ne svidja on ce otici na tekmu i odati pocast na svoj nacin. Nigdje ne pise da je ulaz zabranjen.
halo sabani, niko vas nece docekati s puskom ako odete na utakmicu, prema tome ako ne postujete odluku vedranovog brata i unfks-a bujrum ba na tekmu. kad vas se zove na utakmicu ne moze nas doci 1000 ljudi a od toga pola sabana koji non stop psuju igracima, a kad vas se zamoli da ne dodjete onda opet drvlje i kamenje... fuj kakvi ste
evo popravili su naslov stari pitari iz redakcije.
@posmatrac Hoces li da ti pokazemo nasu velicinu, odemo kupimo karte i ne udjemo na tekmu. Eto neka je gracic zadovoljan, i da prestanu optuzbe jednom za svagda
Podrzavam odluku hordi
Ovo je iz centrale SDA urgirano, preko Muhameda Alaima, da se sabotira posjeta na najjacoj olimpiovoj utakmici sto se tice posjete, a sve to jer Olimpik gura Damir Hadzic iz SDP-a... jadno je kako se smrt Vedrana Puljica koristi u stranacke svrhe. Sto nisu napravili utakmicu bez gledalaca na Kosevu, na kojem je Vedran gledao utakmice Sarajeva?
Sram vas bilo, sve vas koji sebe nazivaju navijacima FKS za ovakve komentare. Da imate blage veze sta su momci prezivjeli u zadnjih 10 dana i sta su ucinili za grupu i ako hocete za drzavu, nebi pricali pricu. Idite, radujte se potezima, golovima, ako imate trunke obraza necete.