Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
video vam je mrak...u pravom smislu te rijeci
Poserem im se na ligu i na terene !
Ako se ne odigra u roku od 48 sati kvota1,da je prekinuta iza 80 min. onda bi ti priznali rezultat al\' bolje ista nego nista :-)
sta reci kome posluku porati ;)
sve zavisi od atmosferskog pritiska i polozaja merkura spram venere.
i mene to isto interesuje !!! :))
Prosao sam sve parove na listicu, izmedju ostalih i Catania-Roma, oba tima daju gol, hoce li mi priznati tu kvotu ili je kvota 1 zbog prekida???
Majstore ako si gledao Bih POrtugal mogao si vidjeti da to nije bila rijeka vode kao na utakmici catania roma , lopta jednostavno nije putovala . Ali naucices mlad si .
pa sta je onda trebalo uciniti kad su BiH i Portugal igrali?
da vam je korisnik uklonio video zapise???