Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze, u igri su jos 54 boda.
kaseta se zapetljala
Da si Vršajevića doveo nebi primali po četiri gola i toliko gubili.A i onog Tinu-Svena da si doveo bili bi prvi,ovako borba za opstanak. :P
Ispast će u treću ligu pa će se ponovo vratit za selektora BiH reprezentacije.
kupite mu videorekorder ne zna on s DVD-om
Pape idi se ufati manja veca lupaj malo ruleta nisje ovaj posao za tebe
ima jos bodova u igri polako
Cudan je on trener. Ili ga ide sve kako treba, ili nista ne valaj i poraz za porazom. Cini mi se da taj nijednim igracima ne legne ko covjek i tu nastaje sranye.
Stidim se ispred vas koji pljujete po nasem najboljem fudbaleru svih vremena. Jebivjetri se nasli da pisu komentare u kojima pljuju. Razumijem da je bio los trener, ali ne zasluzuje bljuvotine. Kakav smo mi narod koji tako olako zaboravlja historiju. Pogan narod.
kud susic prodje tu trava ne raste
Treba igrat pametno večeras. Ne treba se zalijetat'.
ja kurtona od trenera...
Ma Pape se zajebaje
haha zena vodi clermont i nadrmudri ga takticki hahaha ja strucnjaka i guzice :D
mehkan ko covjek
Gdje su sad strucnjaci "Odvooo nas na svjecko Alaaaaaha mi". Jedan od najgorih trenera Evrope. Igraci ga na silu odvukli na SP. Next stop 3. liga Turske.